Geflügelpraxis de Achterhoek

De ruggengraat van onze kliniek

Bekijk ons dienstenaanbod

Onze knappe koppen

Direct of via de website

Pluimveepraktijk de Achterhoek

Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Pluimveepraktijk de Achterhoek is een dierenartsenpraktijk, gespecialiseerd in de begeleiding van pluimveebedrijven. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ruurlo. Onze Duitse praktijk is gevestigd in Rees-Bienen. Anders dan de naam van de praktijk – de Achterhoek – doet vermoeden, bestrijkt ons werkgebied heel Nederland en een deel van Duitsland (Noordrijn-Westfalen). Daarnaast verrichten wij wereldwijd consultancy werkzaamheden. Binnen onze praktijk zijn op dit moment vijf dierenartsen werkzaam:

  • drs. Peter Wijnen
  • drs. Marcel Boereboom
  • drs. Rik van den Bos
  • drs. Dirk Verhoeven
  • drs. Jeffrey Roelvink

Iedere dierenarts heeft zijn eigen expertise en ervaring, wat maakt dat wij werkzaam zijn in de gehele pluimveesector: opfok en vermeerdering vlees en leg, vleeskuikens, leghennen, kalkoenen en eenden.

Om problemen bij uw dieren zo veel mogelijk te voorkomen, bieden wij u een aantal producten aan die, ter ondersteuning van de gezondheid, via het drinkwater kunnen worden toegepast. Deze TotalFit producten kunnen heel gericht worden ingezet. Overleg met uw dierenarts op welke manier deze producten op uw bedrijf voor extra ondersteuning kunnen zorgen.

VAN MOND TOT KONT!

Een optimale darmfunctie is essentieel voor het behalen van de beste productieresultaten. Pluimveepraktijk de Achterhoek biedt daarom aan pluimveehouders een nieuw hulpmiddel aan om de darmgezondheid van hun koppel(s) te monitoren: de Darmgezondheids-check. Bij het uitvoeren van de Darmgezondheids-check wordt, tijdens een specifieke sectie, het gehele maagdarmstelsel intensief bekeken: van mond tot kont. Zo krijgt de pluimveehouder een volledig beeld van wat er speelt op het gebied van darmgezondheid en kan hij/zij hier, in overleg met de dierenarts, gericht actie op ondernemen. Door deze check niet alleen bij acute problemen uit te voeren, maar vooral ook op structurele wijze gedurende de gehele leg- of mestperiode, kunnen darmproblemen vroegtijdig opgespoord worden en / of voorkomen worden.

Diensten

Onze kernactiviteiten en services

... op maat

... wereldwijd

... pluimveegezondheidszorg

ondersteunende producten

aanvullende diagnostiek en laboratorium

toegang voor al onze klanten

Personalized patient care is what sets Medicus Medical Center apart. When you visit one of our four San Francisco campus locations you can expect to receive world class care. Expert physician specialists and caring clinical staff provide you with an exceptional health care experience.

Wilt u persoonlijke begeleiding aangepast op uw specifieke wensen?

Neem nu contact op en ontvang een aanbod voor bedrijfsbegeleiding op maat